The Story of David Kaspar Forum Index The Story of David Kaspar
Electronic discussions
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

connecting to menus

 
Post new topic   Reply to topic    The Story of David Kaspar Forum Index -> Linksys WAG54G
View previous topic :: View next topic  
Author Message
andy swain
Guest





PostPosted: Fri Jul 23, 2004 11:06 pm    Post subject: connecting to menus Reply with quote

Hi All
Firstly the Wag54g is working fine apart from a couple of time when it has hung or my connection has dropped and i have to switch it off for an hour due to stale connection.
Right main problem is getting into the menu,s It seem to take forever i log on then have to wait for the page to download then again when changing it to another page. Does anyone else have this problem.

also when i look at the log the time is always wrong how do i change it?

regs Andy
Back to top
david
Site Admin


Joined: 28 Jan 2004
Posts: 164

PostPosted: Sat Jul 24, 2004 4:36 pm    Post subject: Reply with quote

When I was using my router without the NAT (with 8 static public IPs) it behaved like you described. Took very long time to browse the set-up pages. Because of another problem (FTP uploads) I have gone back to NAT and the slow pages browsing is gone.

Besides the removing the NAT, I also had to assign a second IP to the router, that was used by my devices.

Regarding the incorrect time, what firmware are you using? There was a bug with the shipped firmware that caused incorrect time. Has been fixed in subsequent firmwares.
Back to top
View user's profile Send private message
Guest






PostPosted: Sun Jul 25, 2004 9:30 pm    Post subject: Reply with quote

Hello David yes using the original out of the box wag54g so not done any firmwear upgrades as yet.

when you say nat ?

Regs andy
Back to top
david
Site Admin


Joined: 28 Jan 2004
Posts: 164

PostPosted: Tue Jul 27, 2004 9:22 am    Post subject: Reply with quote

NAT means network address translation. See here for a description (see the overloaded version).

The result is that multiple devices on your LAN will use the same external IP.
Back to top
View user's profile Send private message
Ciccio
Guest





PostPosted: Wed Aug 04, 2004 5:10 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Andy,

how is going?
I've the same problem after I upgraded the box from 1.01.6 (the original one) to 1.02.3.
The browsing onto the setup web pages of the server often results into failed page uploads.
I'm trying to find my 1.01.6 back, but I cannot find it.
Have you solved in some other way?

Bye.
Back to top
Display posts from previous:   

Post new topic   Reply to topic    The Story of David Kaspar Forum Index -> Linksys WAG54G All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group