The Story of David Kaspar Forum Index The Story of David Kaspar
Electronic discussions
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

MAC address filtering and WAG54G V2

 
Post new topic   Reply to topic    The Story of David Kaspar Forum Index -> Linksys WAG54G
View previous topic :: View next topic  
Author Message
zillah



Joined: 09 Mar 2006
Posts: 10

PostPosted: Fri Jun 16, 2006 6:43 am    Post subject: MAC address filtering and WAG54G V2 Reply with quote

I have got WAG54G V2 Firmware 1.01.15, when I enabled MAC filtering, for wireless card for the laptop it did not work (I can not access the internet)!!!

See the attachment
Code:
http://img225.imageshack.us/img225/968/macfilterwag54g8gc.jpg




When I disabled MAC filtering I can access the internet.

I am pretty the MAC address for the wireless card has been typed in correctly within the MAC list table.
Back to top
View user's profile Send private message
david
Site Admin


Joined: 28 Jan 2004
Posts: 164

PostPosted: Mon Jun 19, 2006 9:24 am    Post subject: Reply with quote

I have not heard of a similar bug before.

Sometimes a device may have multiple MAC addresses. To make sure I enter a MAC correctly I usually follow this procedure:

1. Select Allow all and connect with your device (laptop)
2. View list of connected MAC addresses
3. Copy an paste into restricted MAC address filter list
4. Select Restrict Access / Permit only

good luck
Back to top
View user's profile Send private message
zillah



Joined: 09 Mar 2006
Posts: 10

PostPosted: Mon Jun 19, 2006 11:27 am    Post subject: Reply with quote

I borrowed another Laptop from my friend (same as mine Latitude D600) , Please look at this :


Code:
http://img232.imageshack.us/img232/5580/aiowirelesswag54g3kv.jpg


I clicked twice (not only one) on "Save Settings" button


Back to top
View user's profile Send private message
david
Site Admin


Joined: 28 Jan 2004
Posts: 164

PostPosted: Mon Jun 19, 2006 11:45 am    Post subject: Reply with quote

Looks correct!

Did you reboot your WAG? If it still doesn't work you may have a faulty WAG/bios.
Back to top
View user's profile Send private message
zillah



Joined: 09 Mar 2006
Posts: 10

PostPosted: Mon Jun 19, 2006 1:35 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Did you reboot your WAG? If it still doesn't work you may have a faulty WAG/bios.

I did reboot, and i did upgrade firmware as well.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   

Post new topic   Reply to topic    The Story of David Kaspar Forum Index -> Linksys WAG54G All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group